Bara under Norrtälje hamnkalas i helgen kom det drygt 800 besökare till Index flytande Show Room i hamnen.  Sedan starten i mitten av juni har över 7 000 personer besökt projektet.

Med start fredagen 5 augusti är det möjligt att boka någon av de 87 väldesignade bostadsrätterna i Norrtälje Torn, som skall överblicka Norrtälje hamn. Intresset för lägenheterna har varit stort under hela sommaren och Index flytande Show Room i hamnen har varit mycket välbesökt.  – Vi är helt begeistrade över det stora intresset. Bara nu under Norrtälje hamnkalas hade vi drygt 800 besökare, och sedan starten 11 juni har runt 7 000 människor besökt oss med frågor och funderingar kring projektet och tänkbara inredningslösningar. Det här visar att intresset för vårt koncept med smarta och väldesignade lägenheter med tilltalande arkitektur som dessutom bjuder på en fantastisk utsikt, är jättestort, säger en nöjd Rickard Haraldsson, VD för Index.

Index Residence bygger väldesignade lägenheter med hög teknisk standard och personlig touch i såväl USA som Stockholms- och Mälardalsregionen. Avtalstecknande av lägenheterna i Norrtälje hamn startar 22 augusti.