ORANGERIET

BOSTADSRÄTT MED VILLAKÄNSLA. MITT I CENTRALA NORRTÄLJE!

Ett av norra Stockholms mest spännande bostadsprojekt. En helt ny typ av boende för dig som vill leva ett gott och hälsosamt liv.


Här väntar ett perfekt året-runt boende på bästa plats längst fram på kajkanten i Norrtälje Hamn. Omgiven av både liv och lugn – så enkelt och bekymmersfritt kan livet vara!

I den gemensamma Vinterträdgården har du en oas där de bästa årstiderna förlängs. Våren börjar tidigare, sommaren stannar längre. Palmväxterna ger en känsla av Rivieran.

Sköna soffgrupper och öppen matplats utgör en underbar utgångspunkt för både planerade och spontana middagar och möten, med både gamla och nyfunna vänner.

I en omgivning som prunkar av grönska och andas livskvalitet så ingår även Växthus med egen odling, gym med bastu och relaxavdelning samt gemensamt utekök med grill.

Bor du i Orangeriet ingår service konceptet Touch. En egen Concierge står till ditt förfogande. Väntar du ett paket? Här finns någon som tar emot. Ska du få matkassar levererade? Behöver städningen komma in? Här finns någon som har nyckel.
Väntar du en leverans med lådor vin? Här finns någon som kan lägga dem i rätt temperatur. Ska någon låna din lägenhet över helgen? Här finns nycklarna. Hämta eller lämna kemtvätt? Det fixar din Concierge! I vår Touch-app får du hjälp att hitta rätt bland våra samarbetspartners.

För mer information om projektet besök orangerietnorrtalje.se