Index Residence utvecklar sitt co-working koncept i Norrtälje Hamn

Index Residence lanserar ett antal nya tjänster och en ny hemsida till sitt co-working koncept "Touch by Index Residence" i Norrtälje Hamn

För 1995 SEK kan du som medlem, få access till vår work lounge, tillgång till vår båtpool, cykel pool, ta del av ett exklusivt erbjudande i samarbete med gymet NTC, i Havstornet, samt få inbjudningar till events och intressanta föreläsningar.

Som medlem i vår work lounge får du även tillgång till konferensrum, en bemannad concierge, te, kaffe och frukt samt att vi kan hjälpa dig med företagsadress och posthantering, m.m.

Följ länken för att läsa mer om våra medlemskap och erbjudanden!


https://touchworklounge.se

Playce i Kista närmar sig klartecken

Det börjar närma sig för det stora projektet Playce i Kista. Den 14 december ska ärendet upp i stadsbyggnadsnämnden och Patrik Mehks, vVD för Index Residence, hoppas att första spadtaget ska kunna tas efter att man tillträtt marken under 2027. Investeringen beräknas landa på cirka 4 miljarder.

LÄS MER

Index rekryterar ny bolagsjurist

Katarina Dahlkvist blir ny bolagsjurist på Index Residence AB. Katarina har tidigare arbetat som biträdande jurist på advokatfirman DLA Piper Sweden där hon arbetade med bland annat fastighetsrätt.

LÄS MER