Mälarhöjdsparken

Mälarhöjdsparken är betydligt mer än bara ett bostadshus. Här, strax söder om centrala Stockholm på ett läge med goda kommunikationsmöjligheter, har Index Residence utvecklat 500 nya lägenheter. Tillsammans utgör de ett helt nytt och levande bostadsområde på en markyta som tidigare var lite anonym och bortglömd.

Denna positiva omvandling blev möjlig för att lägenheterna är byggda i en omsorgsfull kombination av funktion och design, men också för att var adderade det där lilla extra. Mellan husen finns även en spa-inspirerad poolanläggning med utomhuskök och loungeområde. Här kan de boende umgås med familj och vänner eller med grannar. Området ger Mälarhöjdsparken karaktär och bidrar till en dynamisk och levande miljö som dessutom lyfter livskvaliteten för människorna som bor här.

Den positiva responsen var också omedelbar. Den första försäljningsdagen hade mer än 60 procent av lägenheterna sålts och inom ett år fanns ytterligare två hus på plats. Vi vågar nog påstå att Mälarhöjdsparken är ett av södra Stockholms mest framgångsrika bostadsprojekt.