SE NYA NORRTÄLJE HAMN OCH SOLTORNET FRÅN OVAN

Bygget av det andra hamntornet pågår för fullt. Vi har nu fått ta del av kranförarens vy från Norrtäljes högsta punkt.

Index Residence som bygger Havstornet berättar att kranen är 85 meter hög och här har kranföraren en magnifik utsikt över hela Norrtälje stad och omnejd. Kranföraren jobbar i två timmars pass och tar sig upp de 85 metrarna via en hiss. Men vad händer när höstvindarna tar i?

– Då stoppar vi arbetet, det är kranförarens ansvar att bedöma säkerheten, berättar Anna Rensvik på Index Residence AB.

För varje vecka lyfts och byggs en ny våning i Havstornet. Och arbetet går enligt plan. Till våren kommer alla 23 våningar att vara på plats. Vi kan nu bjuda på den vyn som kranföraren har dagligen.

Vill du veta mer om projektet, Havstornet, gå in på: www.norrtaljetorn.se

Text och bild Norrtelje Tidning

Index inviger nytt huvudkontor i USA

Nu inviger Index Invest sitt nya huvudkontor för den amerikanska marknaden i Jupiter, Florida. Anledningen är den spännande utvecklingen för Index Invest i USA med många stora projekt både i produktion och under utveckling. – Vi satsar vidare i USA. Vi har rekordmånga projekt på gång där, säger Rickard Haraldsson, vd Index Invest International.

LÄS MER

SÄLJSUCCÉ FÖR ORANGERIET

Orangeri, utekök, grill, egen odlingsbädd, boulebana, gym med relax och stora terrasser. Allt bara några meter från vattnet på kajen i Norrtälje Hamn.Intresset för Index Residence 92 bostadsrätter i fastigheten Orangeriet har varit stort och redan är ett femtiotal lägenheter sålda.

LÄS MER