Första gymet i Norrtälje Hamn öppnar i Havstornet

Enkelt, smart och kul. Så sammanfattar Norrtälje träningscenter sitt nya gym som de kommer att öppna i Havstornet. – Det är intelligenta maskiner som passar alla oavsett träningsvana, säger Charlotte Carlén, delägare i NTC.

Redan innan den nya stadsdelen Norrtälje Hamn började byggas kom det önskemål om att där borde finnas möjlighet att träna på gym. Snart blir det verklighet när Norrtälje Träningscenter (NTC) öppnar sitt tredje gym i staden, det första i Norrtälje Hamn.

Lokalen ligger i gatuplan mot kajstråket i Havstornet. Vägg i vägg blir Touch by Index Residence work lounge där man ska kunna hyra kontor för en dag eller några timmar. – Vi är väldigt glada att det är en lokal aktör och det blir en perfekt kombination i vårt utbud med jobb, träning och mat, säger Alexander Skiöldsparr, concierge på Index Residence.

Gymmet blir inte bara till för de som bor i huset, utan vem som helst får möjlighet att bli medlem för att träna. All sin träning går att se i en app vilket också underlättar för den som vill följa sin utveckling extra noga. Det finns en hel del kvar att göra innan gymmet kan öppna och förhoppningen är att vara igång efter sommaren. – Vi kan förhoppningsvis öppna i slutet av september, säger Charlotte Carlén.

Text och bild Norrtelje Tidning

Index rekryterar ny bolagsjurist

Katarina Dahlkvist blir ny bolagsjurist på Index Residence AB. Katarina har tidigare arbetat som biträdande jurist på advokatfirman DLA Piper Sweden där hon arbetade med bland annat fastighetsrätt.

LÄS MER