Frihet att leva som du vill

Touch by Index Residence

Det är annan tid nu. Vi rör oss över större ytor. Mellan hemmet och landet. Mellan städer, länder och kontinenter. Då är det viktigt att livet är enkelt. Och att vi kan känna oss fria och ibland få hjälp med saker – speciellt när vi är många mil hemifrån. Allt i Norrtälje Torn är nytt och modernt.

Men ovanpå det så ingår i ditt boende TOUCH by Index Residence. Ett komplett instrument som du når dygnet runt via en app i din mobil eller iPad. Här finns allt du behöver för ett enklare boende, och alla möjligheter till ett friare liv. Du loggar in. Du ser vad som hänt sedan sist via den digitala anslagstavlan. Och ett stort utbud av smarta tjänster finns framför dig. Boka grön hyrbil. Låna båt några dygn. Fira din högtidsdag i Kitchen & Bar. Var med på en video-konferens i Work Lounge. Norrtälje Torns egen Concierge finns där och hjälper dig med resten. TOUCH by Index Residence är smart, praktiskt och ingår i ditt boende. Livet blir enklare att leva som du faktiskt vill. Och känslan av frihet får du köpet!

Läs mer om TOUCH by Index Residence på  www.norrtaljetorn.se

Playce i Kista närmar sig klartecken

Det börjar närma sig för det stora projektet Playce i Kista. Den 14 december ska ärendet upp i stadsbyggnadsnämnden och Patrik Mehks, vVD för Index Residence, hoppas att första spadtaget ska kunna tas efter att man tillträtt marken under 2027. Investeringen beräknas landa på cirka 4 miljarder.

LÄS MER

Index rekryterar ny bolagsjurist

Katarina Dahlkvist blir ny bolagsjurist på Index Residence AB. Katarina har tidigare arbetat som biträdande jurist på advokatfirman DLA Piper Sweden där hon arbetade med bland annat fastighetsrätt.

LÄS MER