Frihet att leva som du vill

Touch by Index Residence

Det är annan tid nu. Vi rör oss över större ytor. Mellan hemmet och landet. Mellan städer, länder och kontinenter. Då är det viktigt att livet är enkelt. Och att vi kan känna oss fria och ibland få hjälp med saker – speciellt när vi är många mil hemifrån. Allt i Norrtälje Torn är nytt och modernt.

Men ovanpå det så ingår i ditt boende TOUCH by Index Residence. Ett komplett instrument som du når dygnet runt via en app i din mobil eller iPad. Här finns allt du behöver för ett enklare boende, och alla möjligheter till ett friare liv. Du loggar in. Du ser vad som hänt sedan sist via den digitala anslagstavlan. Och ett stort utbud av smarta tjänster finns framför dig. Boka grön hyrbil. Låna båt några dygn. Fira din högtidsdag i Kitchen & Bar. Var med på en video-konferens i Work Lounge. Norrtälje Torns egen Concierge finns där och hjälper dig med resten. TOUCH by Index Residence är smart, praktiskt och ingår i ditt boende. Livet blir enklare att leva som du faktiskt vill. Och känslan av frihet får du köpet!

Läs mer om TOUCH by Index Residence på  www.norrtaljetorn.se

Index inviger nytt huvudkontor i USA

Nu inviger Index Invest sitt nya huvudkontor för den amerikanska marknaden i Jupiter, Florida. Anledningen är den spännande utvecklingen för Index Invest i USA med många stora projekt både i produktion och under utveckling. – Vi satsar vidare i USA. Vi har rekordmånga projekt på gång där, säger Rickard Haraldsson, vd Index Invest International.

LÄS MER

SÄLJSUCCÉ FÖR ORANGERIET

Orangeri, utekök, grill, egen odlingsbädd, boulebana, gym med relax och stora terrasser. Allt bara några meter från vattnet på kajen i Norrtälje Hamn.Intresset för Index Residence 92 bostadsrätter i fastigheten Orangeriet har varit stort och redan är ett femtiotal lägenheter sålda.

LÄS MER