Full fart på Lilla torget

Index Residence tror på Norrtälje

Intresset har under hela hösten varit stort kring projektet Magasinet. Kvarter nummer två av fem, som Index Residence ska bygga i hamnen. Vi har nu öppet på helgerna, 10 – 16 lördag och söndag, i vår nya permanenta visningslokal vid Lilla Torget. I helgen var det välbesökt.

Frågorna var många till vår projektledare Magnus Ekman:

– Generellt är man intresserad av allt… Köksluckor, byggkonstruktion, bänkskivor i köket, utsikt över vatten, ja, jag får frågor till och med om vilka kranar i badrummen vi valt. Kul tycker jag.

Vad verkar besökarna vara mest nyfikna på?

– Det är ändå om det unika läget, med vattenkontakten. Hur blir det, ser man vattnet…?

Hur går det då med försäljningen av lägenheterna?

– Bra. Vi säljer enligt plan. Det har aldrig varit något stockholmstryck i Norrtälje. Här kommer man och tittar, samtalar lite med oss. Går hem och funderar lite. Kommer tillbaka och pratar med oss. Man bestämmer man sig i lugn och ro. Det tycker jag är bra. För de som köper är väldigt väl grundade i sitt beslut.

Så det är ingen som köper direkt under visningen i helgen?

Nej, men det var flera som var väldigt intresserade. Som nu funderar, och kommer tillbaka nästa helg, det är så det fungerar här.

För mer information, besök  www.norrtaljetorn.se

Playce i Kista närmar sig klartecken

Det börjar närma sig för det stora projektet Playce i Kista. Den 14 december ska ärendet upp i stadsbyggnadsnämnden och Patrik Mehks, vVD för Index Residence, hoppas att första spadtaget ska kunna tas efter att man tillträtt marken under 2027. Investeringen beräknas landa på cirka 4 miljarder.

LÄS MER

Index rekryterar ny bolagsjurist

Katarina Dahlkvist blir ny bolagsjurist på Index Residence AB. Katarina har tidigare arbetat som biträdande jurist på advokatfirman DLA Piper Sweden där hon arbetade med bland annat fastighetsrätt.

LÄS MER