Full fart på Lilla torget

Index Residence tror på Norrtälje

Intresset har under hela hösten varit stort kring projektet Magasinet. Kvarter nummer två av fem, som Index Residence ska bygga i hamnen. Vi har nu öppet på helgerna, 10 – 16 lördag och söndag, i vår nya permanenta visningslokal vid Lilla Torget. I helgen var det välbesökt.

Frågorna var många till vår projektledare Magnus Ekman:

– Generellt är man intresserad av allt… Köksluckor, byggkonstruktion, bänkskivor i köket, utsikt över vatten, ja, jag får frågor till och med om vilka kranar i badrummen vi valt. Kul tycker jag.

Vad verkar besökarna vara mest nyfikna på?

– Det är ändå om det unika läget, med vattenkontakten. Hur blir det, ser man vattnet…?

Hur går det då med försäljningen av lägenheterna?

– Bra. Vi säljer enligt plan. Det har aldrig varit något stockholmstryck i Norrtälje. Här kommer man och tittar, samtalar lite med oss. Går hem och funderar lite. Kommer tillbaka och pratar med oss. Man bestämmer man sig i lugn och ro. Det tycker jag är bra. För de som köper är väldigt väl grundade i sitt beslut.

Så det är ingen som köper direkt under visningen i helgen?

Nej, men det var flera som var väldigt intresserade. Som nu funderar, och kommer tillbaka nästa helg, det är så det fungerar här.

För mer information, besök  www.norrtaljetorn.se

Index rekryterar ny bolagsjurist

Katarina Dahlkvist blir ny bolagsjurist på Index Residence AB. Katarina har tidigare arbetat som biträdande jurist på advokatfirman DLA Piper Sweden där hon arbetade med bland annat fastighetsrätt.

LÄS MER