Index Residence

Full fart på Lilla torget

Index Residence tror på Norrtälje

Intresset har under hela hösten varit stort kring projektet Magasinet. Kvarter nummer två av fem, som Index Residence ska bygga i hamnen. Vi har nu öppet på helgerna, 10 – 16 lördag och söndag, i vår nya permanenta visningslokal vid Lilla Torget. I helgen var det välbesökt.

Frågorna var många till vår projektledare Magnus Ekman:

– Generellt är man intresserad av allt… Köksluckor, byggkonstruktion, bänkskivor i köket, utsikt över vatten, ja, jag får frågor till och med om vilka kranar i badrummen vi valt. Kul tycker jag.

Vad verkar besökarna vara mest nyfikna på?

– Det är ändå om det unika läget, med vattenkontakten. Hur blir det, ser man vattnet…?

Hur går det då med försäljningen av lägenheterna?

– Bra. Vi säljer enligt plan. Det har aldrig varit något stockholmstryck i Norrtälje. Här kommer man och tittar, samtalar lite med oss. Går hem och funderar lite. Kommer tillbaka och pratar med oss. Man bestämmer man sig i lugn och ro. Det tycker jag är bra. För de som köper är väldigt väl grundade i sitt beslut.

Så det är ingen som köper direkt under visningen i helgen?

Nej, men det var flera som var väldigt intresserade. Som nu funderar, och kommer tillbaka nästa helg, det är så det fungerar här.

För mer information, besök  www.norrtaljetorn.se

STORSLAGNA PLANER MED BAD OCH VATTEN PARK I NORRTÄLJE HAMN

Dammar ska rena dagvatten och bilda en ny park, galärparken. Här blir det möjlighet för lärande, lek och avslappning vid pir, dammar, hamnbad och en ”midsommarplats”. – Det blir en unik plats att vistas på, säger Carolina Sahlén, projektledare för hållbarhet i Norrtälje hamn.

LÄS MER

BOSTADSUTVECKLARE GÅR MOT STRÖMMEN

Under året har flera stora bostadsutvecklare dragit i handbromsen och tvingats att vila stora bostadsprojekt. Men Index Residence, som bygger de båda tornen i Norrtälje hamn, valde en annan väg och nu är mer än hälften av bostäderna sålda i Havstornet som ska stå klart 2021.

LÄS MER