HAVSTORNET I NORRTÄLJE ÄR REST

Huset är 69 meter högt och därmed ett av de högsta husen i landet norr om Stockholm, är 23 våningar och kommer att innehålla 119 lägenheter. Nu är taket på.

Utsikten från översta våningen av Havstornet är magnifik. Vid klart väder ser man ytterskärgården därifrån.

Havstornet är byggt direkt på kajen i Norrtälje Hamn, cirka 15 meter från vattnet.

– Intresset har varit och är, fortsatt stort. Vi har sålt 100 av de 119 lägenheterna redan. Vi genomför under rådande omständigheter, enskilda visningar. För varje våning vi byggt, har intresset bara ökat, säger Patrik Mehks.

En av anledningarna till det stora intresset, förutom utsikten, har varit kvalitén på projektet, med alltifrån vitvaror från Smeg till exklusivare materialval i dörrar, golv, kök och badrum.

– Det finns idag ett stort intresse för nyproducerat.  Men rätt nyproducerat. Något som är unikt, har kvalitet, och inte ser ut som allt annat, säger Patrik Mehks, och tillägger

 – Jag tror mycket på Norrtälje Hamn. Nära natur, båt utanför dörren, ändå centralt, pendlingsavstånd till storstaden, men ändå en bit bort, fantastisk skärgård och en boendekostnad per kvadrat som är avsevärt lägre än vad motsvarande bostad kostar i Stockholm.

Havstornet är ett av tre kvarter som Index Residence själva bygger i Norrtälje Hamn.

Soltornet, systertornet, som är några våningar lägre, är redan slutsålt och inflyttat. Havstornet är rest, har haft taklagsfest, och där har nu inredningsarbetet startat. Slutligen Orangeriet, ett livsstilsboende med just orangeri, boulebanor, grillplatser och ett helt annat sätt att bo, har just börjat säljas, byggstart beräknas till hösten 2020.

För mer information om Havstornet besök oss på www.norrtaljetorn.se

Index inviger nytt huvudkontor i USA

Nu inviger Index Invest sitt nya huvudkontor för den amerikanska marknaden i Jupiter, Florida. Anledningen är den spännande utvecklingen för Index Invest i USA med många stora projekt både i produktion och under utveckling. – Vi satsar vidare i USA. Vi har rekordmånga projekt på gång där, säger Rickard Haraldsson, vd Index Invest International.

LÄS MER

SÄLJSUCCÉ FÖR ORANGERIET

Orangeri, utekök, grill, egen odlingsbädd, boulebana, gym med relax och stora terrasser. Allt bara några meter från vattnet på kajen i Norrtälje Hamn.Intresset för Index Residence 92 bostadsrätter i fastigheten Orangeriet har varit stort och redan är ett femtiotal lägenheter sålda.

LÄS MER