Index inviger nytt huvudkontor i USA

Nu inviger Index Invest sitt nya huvudkontor för den amerikanska marknaden i Jupiter, Florida. Anledningen är den spännande utvecklingen för Index Invest i USA med många stora projekt både i produktion och under utveckling. - Vi satsar vidare i USA. Vi har rekordmånga projekt på gång där, säger Rickard Haraldsson, vd Index Invest International.

Det nya huvudkontoret ligger på absolut bästa läge i Jupiter Inlet, precis på kajkanten. I direkt anslutning till fastigheten finns flera båtplatser. Fastigheten, som Index Invest utvecklat och byggt, innehåller förutom den egna lokalen, även exklusiva kontorsutrymmen och en populär restaurang.- Det är ett premiumläge, med restaurangen 1000 North, precis vid vattnet. Den har vi startat tillsammans med bland annat basketlegenden Michael Jordan och restaurangen har redan blivit den mest populära i området, säger Rickard Haraldsson, och tillägger:

– Vi tror på Florida. Vi har flera riktigt stora projekt, i olika utvecklingsfaser, på gång där. Så för oss var det självklart att bygga vårt nya amerikanska huvudkontor i just Florida.

Index Invest har hittills producerat över 2000 hyresrätter i Florida, och har idag över 800 lägenheter i fem olika projekt i produktion och utveckling i Florida. Index Invest har gjort omfattande investeringar i såväl flerbostads- hus, som kommersiella fastigheter i Florida. Allt ifrån de centrala delarna av Florida till Floridas Keys.

Playce i Kista närmar sig klartecken

Det börjar närma sig för det stora projektet Playce i Kista. Den 14 december ska ärendet upp i stadsbyggnadsnämnden och Patrik Mehks, vVD för Index Residence, hoppas att första spadtaget ska kunna tas efter att man tillträtt marken under 2027. Investeringen beräknas landa på cirka 4 miljarder.

LÄS MER

Index rekryterar ny bolagsjurist

Katarina Dahlkvist blir ny bolagsjurist på Index Residence AB. Katarina har tidigare arbetat som biträdande jurist på advokatfirman DLA Piper Sweden där hon arbetade med bland annat fastighetsrätt.

LÄS MER