Index rekryterar ny marknadschef

Daniel Åkerman anställs som ny marknadschef på Index Residence. Han kommer närmast att arbeta med bolagets projektvarumärken, i Sverige och i USA, men också utveckla och koordinera en ny varumärkesstrategi och kommunikationsplan för moderbolaget Index Invest International.

– Vi har i många år haft glädje av Daniels kreativitet, men då som konsult. Därför känns det väldigt tillfredsställande att vi nu lyckats rekrytera honom, säger Patrik Mehks, vice vd Index Residence.

Daniel Åkerman kommer närmast från property brandingfirman Top Floor, där han var delägare. Dessförinnan jobbade han bland annat som varumärkesstrateg på Identity Works och The Brandery 

Under sin tid på Top Floor hjälpte han Index Residence, men också Skanska och Areim, med både profilering av varumärke och flera specifika projekt.

– Man kan väl säga att vi medvetet valt varandra. Enligt min mening är det den bästa typen av match, säger Daniel Åkerman.

–  Att anställa Daniel var självklart när vi fick chansen. Daniel har arbetat inom vår bransch i över 15 år, och den kunskapen vill vi säkerställa att vi har en kontinuerlig tillgång till utifrån flera nya stora projekt som vi har inom räckhåll. säger Patrik Mehks.

Index har också nyligen anställt en ny ekonomichef och en projektchef.

Playce i Kista närmar sig klartecken

Det börjar närma sig för det stora projektet Playce i Kista. Den 14 december ska ärendet upp i stadsbyggnadsnämnden och Patrik Mehks, vVD för Index Residence, hoppas att första spadtaget ska kunna tas efter att man tillträtt marken under 2027. Investeringen beräknas landa på cirka 4 miljarder.

LÄS MER

Index rekryterar ny bolagsjurist

Katarina Dahlkvist blir ny bolagsjurist på Index Residence AB. Katarina har tidigare arbetat som biträdande jurist på advokatfirman DLA Piper Sweden där hon arbetade med bland annat fastighetsrätt.

LÄS MER