Index Residence fortsätter växa – anställer ny projektchef

Index projekt blir allt fler. Därför fortsätter Index att anställa. Susanne Wedin börjar omgående som projektchef.

Hon kommer närmast från Wästbygg Projektutveckling. Där har hon arbetet i fem år med ansvar för byggprojekt, från detaljplanearbete till inflyttningsklar fastighet.

Närmast kommer Susanne Wedin att ansvara för Orangeriet, ett bostadsrättsprojekt i Norrtälje Hamn, som omfattar 92 lägenheter.
Orangeriet är en av de tre bostadsrättsföreningar Index bygger i på kajkanten i Norrtälje Hamn, Soltornet är färdigbyggt och inflyttat, Havstornet är nästan slutsålt, stomresning är klar, och inredningsarbetet pågår.

Byggstarten av Orangeriet är planerad till i höst, och försäljningen av lägenheterna pågår för fullt.Vi är väldigt glada att Susanne kommer till oss. Hennes breda erfarenhet av stora byggprojekt, gedigna kompetens inom branschen och stora engagemang kommer att bidra till utvecklingen av kommande Index projekt, säger Jonas Davidsson, projektutvecklingschef på Index.

Index rekryterar ny bolagsjurist

Katarina Dahlkvist blir ny bolagsjurist på Index Residence AB. Katarina har tidigare arbetat som biträdande jurist på advokatfirman DLA Piper Sweden där hon arbetade med bland annat fastighetsrätt.

LÄS MER