Inflyttning i Brf Orangeriet i Norrtälje Hamn

Nu är inflyttningen i Brf Orangeriet, i full gång. I de första två trapphusen har nu de förväntansfulla lägenhetsinnehavarna flyttat in i sina nya lägenheter.

Vi välkomnar Kjell och alla andra som nu flyttat in, till sitt nya boende i Orangeriet, på bästa plats längst fram på kajkanten i Norrtälje Hamn. Här väntar ett perfekt året-runt boende, omgiven av både liv och lugn – så enkelt och bekymmersfritt kan livet vara!

I en omgivning som prunkar av grönska och andas livskvalitet så ingår även Växthus med egen odling, gym med bastu och relaxavdelning samt gemensamt utekök med grill. Bor du i Orangeriet ingår servicekonceptet Touch. En egen Concierge står till ditt förfogande.

Brf Orangeriet består av 92 lägenheter där inredning, funktion, utrustning, badrum och kök- är designat och byggt med en extra touch. Inte en onödig kvadratmeter men likafullt rymligt och luftigt. Utanför de generösa fönsterpartierna har varje lägenhet en frikostig balkong, eller privat terrass för uteliv från morgonkaffe till vickning.

Playce i Kista närmar sig klartecken

Det börjar närma sig för det stora projektet Playce i Kista. Den 14 december ska ärendet upp i stadsbyggnadsnämnden och Patrik Mehks, vVD för Index Residence, hoppas att första spadtaget ska kunna tas efter att man tillträtt marken under 2027. Investeringen beräknas landa på cirka 4 miljarder.

LÄS MER

Index rekryterar ny bolagsjurist

Katarina Dahlkvist blir ny bolagsjurist på Index Residence AB. Katarina har tidigare arbetat som biträdande jurist på advokatfirman DLA Piper Sweden där hon arbetade med bland annat fastighetsrätt.

LÄS MER