Lev som på Rivieran – i Norrtälje Hamn

Gemensam vinterträdgård, utekök, grill, egen odlingsbädd, boulebana, gym med relax och stora terrasser. Allt bara några meter från vattnet på kajen i Norrtälje Hamn. De 92 bostadsrätterna i fastigheten Orangeriet som nu säljstartas kommer att bli något alldeles extra.

–  Det blir som att bo på Rivieran. Fast i Roslagen, säger Patrik Mehks, försäljningschef på Index Residence. Ledordet för Orangeriet är att leva där. Inte bara bo.

Bostadsrättsprojektet är Index Residences tredje i Norrtälje Hamn.

Soltornet är slutsålt och redan under inflyttning. Havstornet är nästan slutsålt, cirka 25 lägenheter finns kvar, och byggstartas i dagarna.- De två tornen handlar om utsikt, Orangeriet handlar mer om” det goda livet”. Även om utsikten även här blir utöver det vanliga, säger Patrik Mehks.

Alla lägenheter i Orangeriet får uteplatser eller stora balkonger, vissa lägenheter får egen trädgård. Alla lägenheter kommer att ha tillgång till den gemensamma vinterträdgården, där växter och fruktträd ska planteras. Den 450 kvadratmeter stora vinterträdgården ska ge möjlighet både till egen odling samt till ett trevligt ute/inne liv.

– Våren kommer dit tidigare, och hösten senare. Det blir olika loungegrupper på innergården, möjlighet att laga mat, grilla, eller bara att sitta och läsa en bok i vårsolen, säger Patrik Mehks.

Orangeriet kommer också att ha tillgång till Index Residence concierge service Touch. Det innebär tillgång till båtpool, bilpool, cykelpool och många andra tjänster.

– Intresset är stort. När de som står i vår kö bjöds in till en visning före förhandsvisningen tog de 100 platserna nästan omedelbart slut, säger Patrik Mehks. Projektet kommer att förhandsvisas den 7 och 14 juli. 

Inflyttningen är planerad till årsskiftet 2022/2023.

Läs mer om projektet på orangerietnorrtalje.se

NU PÅBÖRJAS BYGGET AV HAVSTORNET

Ingen som har passerat hamnen i Norrtälje under fredagen har väl kunnat undgå den gigantiska lyftkran som nu finns på plats för att påbörja bygget av Havstornet. 23 våningar på 23 veckor. Det är planen när bygget av Havstornet nu drar igång i hamnen.

LÄS MER

SÄLJSUCCÉ ORANGERIET

Bara ett par månader efter säljstarten kan Index Residence meddela att nästan hälften av lägenheterna i det innovativa bostadsprojektet i Norrtälje Hamn redan är sålda

LÄS MER