NU PÅBÖRJAS BYGGET AV HAVSTORNET

Ingen som har passerat hamnen i Norrtälje under fredagen har väl kunnat undgå den gigantiska lyftkran som nu finns på plats för att påbörja bygget av Havstornet. 23 våningar på 23 veckor. Det är planen när bygget av Havstornet nu drar igång i hamnen.

En av de som har följt det senaste dygnets utveckling med stor fascination är grannen Inga Brita Mörch. – Det har varit flera stora lastbilar här och en hjälpkran som har lyft upp material till den stora kranen. Den är verkligen helt enorm!, säger hon.

Nästa vecka påbörjas monteringen av stommen på 23-våningshuset, som sammanlagt beräknas ta 23 veckor.

– Planen är ungefär en våning per vecka. Så det kommer bli häftigt att se hur det växer upp nu. Så om allting går som planerat så kommer hela stommen stå färdig i mars nästa år, säger Jonas Davidsson, Development Manager på Index Residence.

Läs mer om Havstornet på www.norrtaljetorn.se

Text och bild Norrtelje Tidning


Index inviger nytt huvudkontor i USA

Nu inviger Index Invest sitt nya huvudkontor för den amerikanska marknaden i Jupiter, Florida. Anledningen är den spännande utvecklingen för Index Invest i USA med många stora projekt både i produktion och under utveckling. – Vi satsar vidare i USA. Vi har rekordmånga projekt på gång där, säger Rickard Haraldsson, vd Index Invest International.

LÄS MER

SÄLJSUCCÉ FÖR ORANGERIET

Orangeri, utekök, grill, egen odlingsbädd, boulebana, gym med relax och stora terrasser. Allt bara några meter från vattnet på kajen i Norrtälje Hamn.Intresset för Index Residence 92 bostadsrätter i fastigheten Orangeriet har varit stort och redan är ett femtiotal lägenheter sålda.

LÄS MER