Index Residence

Ny visningslokal i Norrtälje

Norrtälje Torn

Efter en härlig sommar nere i hamnen flyttar vi upp till en ny visningslokal inne i stan över hösten och vintern. Från och med nu hittar du oss på Lilla Torget 4, och våra öppettider kommer fortsatt vara lördag och söndagar mellan 10-16.

Den senaste månaden har vi sålt flera fina lägenheter i Magasinet men det finns några riktigt, riktigt trevliga kvar. I Magasinet får du ett ypperligt läge i hamnen, med en upphöjd och vindskyddad gård som har magnifik utblick över Norrtäljes nya mötesplats. Välkommen att kontakta mäklaren eller att komma förbi vår nya lokal så berättar vi mer.

För mer information, besök  www.norrtaljetorn.se

STORSLAGNA PLANER MED BAD OCH VATTEN PARK I NORRTÄLJE HAMN

Dammar ska rena dagvatten och bilda en ny park, galärparken. Här blir det möjlighet för lärande, lek och avslappning vid pir, dammar, hamnbad och en ”midsommarplats”. – Det blir en unik plats att vistas på, säger Carolina Sahlén, projektledare för hållbarhet i Norrtälje hamn.

LÄS MER

BOSTADSUTVECKLARE GÅR MOT STRÖMMEN

Under året har flera stora bostadsutvecklare dragit i handbromsen och tvingats att vila stora bostadsprojekt. Men Index Residence, som bygger de båda tornen i Norrtälje hamn, valde en annan väg och nu är mer än hälften av bostäderna sålda i Havstornet som ska stå klart 2021.

LÄS MER