Ny visningslokal i Norrtälje

Norrtälje Torn

Efter en härlig sommar nere i hamnen flyttar vi upp till en ny visningslokal inne i stan över hösten och vintern. Från och med nu hittar du oss på Lilla Torget 4, och våra öppettider kommer fortsatt vara lördag och söndagar mellan 10-16.

Den senaste månaden har vi sålt flera fina lägenheter i Magasinet men det finns några riktigt, riktigt trevliga kvar. I Magasinet får du ett ypperligt läge i hamnen, med en upphöjd och vindskyddad gård som har magnifik utblick över Norrtäljes nya mötesplats. Välkommen att kontakta mäklaren eller att komma förbi vår nya lokal så berättar vi mer.

För mer information, besök  www.norrtaljetorn.se

Index inviger nytt huvudkontor i USA

Nu inviger Index Invest sitt nya huvudkontor för den amerikanska marknaden i Jupiter, Florida. Anledningen är den spännande utvecklingen för Index Invest i USA med många stora projekt både i produktion och under utveckling. – Vi satsar vidare i USA. Vi har rekordmånga projekt på gång där, säger Rickard Haraldsson, vd Index Invest International.

LÄS MER

SÄLJSUCCÉ FÖR ORANGERIET

Orangeri, utekök, grill, egen odlingsbädd, boulebana, gym med relax och stora terrasser. Allt bara några meter från vattnet på kajen i Norrtälje Hamn.Intresset för Index Residence 92 bostadsrätter i fastigheten Orangeriet har varit stort och redan är ett femtiotal lägenheter sålda.

LÄS MER