Ny visningslokal i Norrtälje

Norrtälje Torn

Efter en härlig sommar nere i hamnen flyttar vi upp till en ny visningslokal inne i stan över hösten och vintern. Från och med nu hittar du oss på Lilla Torget 4, och våra öppettider kommer fortsatt vara lördag och söndagar mellan 10-16.

Den senaste månaden har vi sålt flera fina lägenheter i Magasinet men det finns några riktigt, riktigt trevliga kvar. I Magasinet får du ett ypperligt läge i hamnen, med en upphöjd och vindskyddad gård som har magnifik utblick över Norrtäljes nya mötesplats. Välkommen att kontakta mäklaren eller att komma förbi vår nya lokal så berättar vi mer.

För mer information, besök  www.norrtaljetorn.se

Playce i Kista närmar sig klartecken

Det börjar närma sig för det stora projektet Playce i Kista. Den 14 december ska ärendet upp i stadsbyggnadsnämnden och Patrik Mehks, vVD för Index Residence, hoppas att första spadtaget ska kunna tas efter att man tillträtt marken under 2027. Investeringen beräknas landa på cirka 4 miljarder.

LÄS MER

Index rekryterar ny bolagsjurist

Katarina Dahlkvist blir ny bolagsjurist på Index Residence AB. Katarina har tidigare arbetat som biträdande jurist på advokatfirman DLA Piper Sweden där hon arbetade med bland annat fastighetsrätt.

LÄS MER