Rusning till Juvelen

Försäljningsstart av etapp 2: Juvelen

För fyra månader sedan hade vi säljstart för första etappen i Juvelen i Norrtälje, och det blev en sprakande säljsuccé. Tre fjärdedelar av lägenheterna är sålda, och de första köparna har redan flyttat in!

Söndag den 19 Mars, startade försäljning av etapp 2. Dagen bjöd på ett fantastiskt väder och det första sällskapet var på plats redan ca 08.00 och sedan fylldes det på med spekulanter. Vid 10.00 när visningslägenheten öppnades, var det full aktivitet och intresset var även denna visningsdag mycket stort. Sista sällskapet gick strax efter 13.00. Redan idag måndag, har ett antal avtal tecknats. Besök vår hemsida för att titta på de olika lägenheterna och skaffa dig information om  priserna, för din chans att bo i Norrtäljes populäraste bostadsprojekt Juvelen.

www.norrtaljejuvelen.se

Index inviger nytt huvudkontor i USA

Nu inviger Index Invest sitt nya huvudkontor för den amerikanska marknaden i Jupiter, Florida. Anledningen är den spännande utvecklingen för Index Invest i USA med många stora projekt både i produktion och under utveckling. – Vi satsar vidare i USA. Vi har rekordmånga projekt på gång där, säger Rickard Haraldsson, vd Index Invest International.

LÄS MER

SÄLJSUCCÉ FÖR ORANGERIET

Orangeri, utekök, grill, egen odlingsbädd, boulebana, gym med relax och stora terrasser. Allt bara några meter från vattnet på kajen i Norrtälje Hamn.Intresset för Index Residence 92 bostadsrätter i fastigheten Orangeriet har varit stort och redan är ett femtiotal lägenheter sålda.

LÄS MER