Rusning till Juvelen

Försäljningsstart av etapp 2: Juvelen

För fyra månader sedan hade vi säljstart för första etappen i Juvelen i Norrtälje, och det blev en sprakande säljsuccé. Tre fjärdedelar av lägenheterna är sålda, och de första köparna har redan flyttat in!

Söndag den 19 Mars, startade försäljning av etapp 2. Dagen bjöd på ett fantastiskt väder och det första sällskapet var på plats redan ca 08.00 och sedan fylldes det på med spekulanter. Vid 10.00 när visningslägenheten öppnades, var det full aktivitet och intresset var även denna visningsdag mycket stort. Sista sällskapet gick strax efter 13.00. Redan idag måndag, har ett antal avtal tecknats. Besök vår hemsida för att titta på de olika lägenheterna och skaffa dig information om  priserna, för din chans att bo i Norrtäljes populäraste bostadsprojekt Juvelen.

www.norrtaljejuvelen.se

Playce i Kista närmar sig klartecken

Det börjar närma sig för det stora projektet Playce i Kista. Den 14 december ska ärendet upp i stadsbyggnadsnämnden och Patrik Mehks, vVD för Index Residence, hoppas att första spadtaget ska kunna tas efter att man tillträtt marken under 2027. Investeringen beräknas landa på cirka 4 miljarder.

LÄS MER

Index rekryterar ny bolagsjurist

Katarina Dahlkvist blir ny bolagsjurist på Index Residence AB. Katarina har tidigare arbetat som biträdande jurist på advokatfirman DLA Piper Sweden där hon arbetade med bland annat fastighetsrätt.

LÄS MER