SÄLJSUCCÉ FÖR ORANGERIET

Orangeri, utekök, grill, egen odlingsbädd, boulebana, gym med relax och stora terrasser. Allt bara några meter från vattnet på kajen i Norrtälje Hamn.Intresset för Index Residence 92 bostadsrätter i fastigheten Orangeriet har varit stort och redan är ett femtiotal lägenheter sålda.

– Det blir som att bo på Rivieran. Fast i Roslagen. Vi startar bygget enligt plan, efter sommaren, säger Patrik Mehks, vice vd på Index Residence.

Ledordet för planeringen av kvarteret Orangeriet har varit att leva där. Inte bara bo. Bostadsrättsprojektet är Index Residences tredje i Norrtälje Hamn.
Soltornet är slutsålt och redan under inflyttning. Havstornet är nästan slutsålt, cirka 20 lägenheter finns kvar, tornet är rest och inredningsarbetet i lägenheterna har påbörjats.

– De två tornen handlar om utsikt, Orangeriet handlar mer om” det goda livet”. Även om utsikten även här blir utöver det vanliga. Intresset för att leva just där har varit över förväntan säger Patrik Mehks, och tillägger:
– Det har varit personer som ringt mig personligen och insisterat på att teckna sig för en lägenhet i Orangeriet, direkt på telefon, utan att överhuvudtaget varit på plats.

Alla lägenheter i Orangeriet får uteplatser eller stora balkonger, vissa lägenheter får egen trädgård. Alla lägenheter kommer att ha tillgång till den gemensamma vinterträdgården, där växter och träd ska planteras. Den 450 kvadratmeter stora vinterträdgården ska ge möjlighet både till egen odling samt till ett trevligt ute/inne liv.
– Våren kommer dit tidigare, och hösten senare. Det blir olika loungegrupper på innergården, möjlighet att laga mat, grilla, eller bara att sitta och läsa en bok i vårsolen, säger Patrik Mehks.

Orangeriet kommer också att ha tillgång till Index Residence concierge service Touch. Det innebär tillgång till båtpool, bilpool, cykelpool och många andra tjänster.

– Försäljningssuccén för Orangeriet visar bara att det finns ett stort intresse för nyproducerat. Rätt nyproducerat. Boenden som ger något mer, och inte bara fokuserar på en bostadsyta inom fyra väggar, säger Patrik Mehks.

Inflyttningen är planerad till årsskiftet 2022/2023.

Läs mer om projektet på: www.orangerietnorrtalje.se

Playce i Kista närmar sig klartecken

Det börjar närma sig för det stora projektet Playce i Kista. Den 14 december ska ärendet upp i stadsbyggnadsnämnden och Patrik Mehks, vVD för Index Residence, hoppas att första spadtaget ska kunna tas efter att man tillträtt marken under 2027. Investeringen beräknas landa på cirka 4 miljarder.

LÄS MER

Index rekryterar ny bolagsjurist

Katarina Dahlkvist blir ny bolagsjurist på Index Residence AB. Katarina har tidigare arbetat som biträdande jurist på advokatfirman DLA Piper Sweden där hon arbetade med bland annat fastighetsrätt.

LÄS MER