Säljsuccé för Juvelen

Rivstart för Index försäljning av Norrtälje Juvelen

På söndagen säljstartade Index Residence sitt projekt Juvelen i Norrtälje och intresset var mycket stort. Under den första timmen bokades direkt 50  lägenheter, och kön ringlade lång redan flera timmar innan säljstart.

– Vi har än en gång lyckats utveckla en väldigt, väldigt attraktiv produkt, och är mycket nöjda med det stora intresset, säger en nöjd Rickard Haraldsson, VD för Index.  – Det här visar att intresset för vårt koncept med moderna väldesignade lägenheter med tilltalande arkitektur är jättestort, säger en nöjd Rickard Haraldsson, VD för Index.

Index Residence bygger väldesignade lägenheter med hög teknisk standard och personlig touch i Stockholms- och Mälardalsregionen.

Index inviger nytt huvudkontor i USA

Nu inviger Index Invest sitt nya huvudkontor för den amerikanska marknaden i Jupiter, Florida. Anledningen är den spännande utvecklingen för Index Invest i USA med många stora projekt både i produktion och under utveckling. – Vi satsar vidare i USA. Vi har rekordmånga projekt på gång där, säger Rickard Haraldsson, vd Index Invest International.

LÄS MER

SÄLJSUCCÉ FÖR ORANGERIET

Orangeri, utekök, grill, egen odlingsbädd, boulebana, gym med relax och stora terrasser. Allt bara några meter från vattnet på kajen i Norrtälje Hamn.Intresset för Index Residence 92 bostadsrätter i fastigheten Orangeriet har varit stort och redan är ett femtiotal lägenheter sålda.

LÄS MER