Säljsuccé för Juvelen

Rivstart för Index försäljning av Norrtälje Juvelen

På söndagen säljstartade Index Residence sitt projekt Juvelen i Norrtälje och intresset var mycket stort. Under den första timmen bokades direkt 50  lägenheter, och kön ringlade lång redan flera timmar innan säljstart.

– Vi har än en gång lyckats utveckla en väldigt, väldigt attraktiv produkt, och är mycket nöjda med det stora intresset, säger en nöjd Rickard Haraldsson, VD för Index.  – Det här visar att intresset för vårt koncept med moderna väldesignade lägenheter med tilltalande arkitektur är jättestort, säger en nöjd Rickard Haraldsson, VD för Index.

Index Residence bygger väldesignade lägenheter med hög teknisk standard och personlig touch i Stockholms- och Mälardalsregionen.

Playce i Kista närmar sig klartecken

Det börjar närma sig för det stora projektet Playce i Kista. Den 14 december ska ärendet upp i stadsbyggnadsnämnden och Patrik Mehks, vVD för Index Residence, hoppas att första spadtaget ska kunna tas efter att man tillträtt marken under 2027. Investeringen beräknas landa på cirka 4 miljarder.

LÄS MER

Index rekryterar ny bolagsjurist

Katarina Dahlkvist blir ny bolagsjurist på Index Residence AB. Katarina har tidigare arbetat som biträdande jurist på advokatfirman DLA Piper Sweden där hon arbetade med bland annat fastighetsrätt.

LÄS MER