SÄLJSUCCÉ ORANGERIET

Bara ett par månader efter säljstarten kan Index Residence meddela att nästan hälften av lägenheterna i det innovativa bostadsprojektet i Norrtälje Hamn redan är sålda


Intresset har varit mycket stort med fullbokade visningar hela augusti och september. Och flera nya avtalsskrivningar är bokade under de kommande veckorna.
– Vi har sålt fantastiskt bra så här långt. Vi satsar på stora sociala, gemensamma ytor och är mycket stolta över framgången, säger Patrik Mehks, försäljningschef på Index Residence.
Intresset ser fortsatt mycket stort ut med visningar under hela oktober.


– Vi valde att fokusera på att leva, inte bara bo. Att man vill vara här, ta hem vänner och umgås. Uppenbarligen finns det ett stort behov av den typen av boende, säger Patrik Mehks, försäljningschef på Index Residence.

Orangeriet i Norrtälje är en helt ny typ av boende I Norrtälje Hamn. Här kan du bo centralt i hamnen i en modern bostadsrätt men ändå ha villakänsla. Förutom en underbar Vinterträdgård med soffgrupper och öppen matplats så kommer Orangeriet erbjuda ett Växthus med möjlighet till egen odling och en hälsoavdelning med bastu och träning.


Anmäl ditt intresse redan idag till någon av de kvarvarande lägenheterna genom att kontakta mäklare Sebastian Bergström på Magnusson Mäkleri.
Sebastian Bergström • 070-861 07 73 • sebastian@magnussonmakleri.se

För mer information besök www.orangerietnorrtalje.se

Playce i Kista närmar sig klartecken

Det börjar närma sig för det stora projektet Playce i Kista. Den 14 december ska ärendet upp i stadsbyggnadsnämnden och Patrik Mehks, vVD för Index Residence, hoppas att första spadtaget ska kunna tas efter att man tillträtt marken under 2027. Investeringen beräknas landa på cirka 4 miljarder.

LÄS MER

Index rekryterar ny bolagsjurist

Katarina Dahlkvist blir ny bolagsjurist på Index Residence AB. Katarina har tidigare arbetat som biträdande jurist på advokatfirman DLA Piper Sweden där hon arbetade med bland annat fastighetsrätt.

LÄS MER