TOUCH LANSERAR NYTT CO-WORKING KONTOR!

Nu i sommar öppnar Touch en ny spännande Work Lounge i nya Havstornet. En del behöver kontoret några timmar i veckan, andra några timmar om dagen.

Oavsett vilket är vår Work Lounge det moderna kontoret för dig som inte vill, eller inte behöver resa till jobbet varje dag.

I de trevligt inredda lokalerna finns det arbetsplatser i en caféliknande loungemiljö som ingår för dig som bor i våra hus. Här kan du även hyra ett eget privat kontorsrum med skrivbord (Private Office )  med tillgång till mötesrum och delad kontorsutrustning. 

Hos Touch har du tillgång till komplett kontorsservice från tidig morgon till sen kväll. Under kontorstid kommer Touch Work Lounge att vara bemannat. Övriga tider kommer in med ditt passerkort. 

Är du intresserad av att hyra ett eget kontor hos Touch? Kontakta Concierge Alexander Skiöldsparr på 0176-575 00 eller via mail alexander.skioldsparr@touchbyindexresidence.se

Läs mer om vårat servicekoncept Touchwww.touchbyindexresidence.se

Playce i Kista närmar sig klartecken

Det börjar närma sig för det stora projektet Playce i Kista. Den 14 december ska ärendet upp i stadsbyggnadsnämnden och Patrik Mehks, vVD för Index Residence, hoppas att första spadtaget ska kunna tas efter att man tillträtt marken under 2027. Investeringen beräknas landa på cirka 4 miljarder.

LÄS MER

Index rekryterar ny bolagsjurist

Katarina Dahlkvist blir ny bolagsjurist på Index Residence AB. Katarina har tidigare arbetat som biträdande jurist på advokatfirman DLA Piper Sweden där hon arbetade med bland annat fastighetsrätt.

LÄS MER