TRYGGHETSPAKET FÖR BOSTADSKÖPARE I BRF. HAVSTORNET

En bostadsaffär att känna sig trygg I

Ett köp av ett nytt hem är ofta den viktigaste investeringen vi gör och kan vara förknippad med många överväganden. Som bostadsutvecklare ser vi ett stort värde i att vara lyhörda för det som är viktigt för våra kunder. Index Residence AB har därför tagit fram ett trygghetspaket med syftet att ge dig som bostadsrättsköpare en ökad trygghet i köpet.

För att ge en ökad trygghet i ditt bostadsköp, då tiden mellan tecknande av bindande avtal och inflyttning är lång, erbjuder vi en marknadsgaranti. En marknadsgaranti är en garanti som Index Residence AB ställer ut för att skydda dig som köpare av en nyproducerad bostad. Den kan ge dig ersättning om du drabbas av ett prisfall på bostadsmarknaden innan du får tillträde till din nya bostad. Många har en bostad sedan tidigare som ska säljas för att kunna betala för den nya bostaden. Marknadsgarantin gör i praktiken så att man kan göra båda dessa affärer till samma marknadsläge – trots att de sker vid olika tidpunkter.

Om värdet på din köpta bostad sjunker med 5 – 15% mellan köp och tillträde kommer Index Residence att ersätta dig som köpare med den värdeminskning som överstiger 5%, tröskelvärdet, utan extra kostnad. Värdeutvecklingen på bostaden avgörs av ett lokalt prisindex som tillhandahålls av Valueguard, som är en etablerad aktör som producerar prisstatistik. Marknadsgarantin begränsar därmed förlusten på din nya bostad vid en eventuell prisnedgång.

Läs mer om Trygghetspaketet på www.norrtaljetorn.se

Index inviger nytt huvudkontor i USA

Nu inviger Index Invest sitt nya huvudkontor för den amerikanska marknaden i Jupiter, Florida. Anledningen är den spännande utvecklingen för Index Invest i USA med många stora projekt både i produktion och under utveckling. – Vi satsar vidare i USA. Vi har rekordmånga projekt på gång där, säger Rickard Haraldsson, vd Index Invest International.

LÄS MER

SÄLJSUCCÉ FÖR ORANGERIET

Orangeri, utekök, grill, egen odlingsbädd, boulebana, gym med relax och stora terrasser. Allt bara några meter från vattnet på kajen i Norrtälje Hamn.Intresset för Index Residence 92 bostadsrätter i fastigheten Orangeriet har varit stort och redan är ett femtiotal lägenheter sålda.

LÄS MER