Norrtälje får nytt torn

Det nya kvarteret heter Havstornet och ska byggas mitt på kajen i Norrtälje hamn. – Intresset är så stort att vi beslutat att påbörja projektet tidigare än planerat.

LÄS MER

Juvelen etapp 2

Nu på söndag den 19 mars mellan kl 10:00 har vi säljstart för resterande bostadsrätter i Juvelen. Vi har bland annat flera välplanerade tvåor till mycket bra pris. Se till att vara på plats i tid om du vill ha en lägenhet. Du kan redan nu förbereda dig genom att besöka vår hemsida för att titta på de olika lägenheterna och skaffa dig information om  priserna. Norrtälje Juvelen erbjuder ett modernt och praktiskt boende med nära både till affären och ner på stan. Det ska vara enkelt att bo, och lätt att leva! Och du behöver inte vänta länge. Redan i år kan du vara en av de första att flytta in i Juvelen. http://www.norrtaljejuvelen.se

LÄS MER

Säljsuccé för Juvelen

Rivstart för Index försäljning av Norrtälje Juvelen På söndagen säljstartade Index Residence sitt projekt Juvelen i Norrtälje och intresset var mycket stort. Under den första timmen bokades direkt 50  lägenheter, och kön ringlade lång redan flera timmar innan säljstart. – Vi har än en gång lyckats utveckla en väldigt, väldigt attraktiv produkt, och är mycket nöjda med det stora intresset, säger en nöjd Rickard Haraldsson, VD för Index.  – Det här visar att intresset för vårt koncept med moderna väldesignade lägenheter med tilltalande arkitektur är jättestort, säger en nöjd Rickard Haraldsson, VD för Index. Index Residence bygger väldesignade lägenheter med hög teknisk standard och personlig touch i Stockholms- och Mälardalsregionen.

LÄS MER