Index rekryterar ny marknadschef

Daniel Åkerman anställs som ny marknadschef på Index Residence.
Han kommer närmast att arbeta med bolagets projektvarumärken, i Sverige och i USA, men också utveckla och koordinera en ny varumärkesstrategi och kommunikationsplan för moderbolaget Index Invest International.

LÄS MER

Index inviger nytt huvudkontor i USA

Nu inviger Index Invest sitt nya huvudkontor för den amerikanska marknaden i Jupiter, Florida. Anledningen är den spännande utvecklingen för Index Invest i USA med många stora projekt både i produktion och under utveckling. – Vi satsar vidare i USA. Vi har rekordmånga projekt på gång där, säger Rickard Haraldsson, vd Index Invest International.

LÄS MER

SÄLJSUCCÉ FÖR ORANGERIET

Orangeri, utekök, grill, egen odlingsbädd, boulebana, gym med relax och stora terrasser. Allt bara några meter från vattnet på kajen i Norrtälje Hamn.Intresset för Index Residence 92 bostadsrätter i fastigheten Orangeriet har varit stort och redan är ett femtiotal lägenheter sålda.

LÄS MER

HAVSTORNET I NORRTÄLJE ÄR REST

Huset är 69 meter högt och därmed ett av de högsta husen i landet norr om Stockholm, är 23 våningar och kommer att innehålla 119 lägenheter.
Nu är taket på.

LÄS MER

Patrik Mehks ny vice vd på Index

I dag är Patrik Mehks ansvarig för försäljning och affärsutveckling hos bostadsutvecklaren Index Residence. Den första februari 2020 tillträder Patrik sin nya tjänst som vice vd.
– Patrik har en central roll i vår verksamhet. Genom titeln vice vd blir det än mer tydligt, säger Richard Haraldsson, vd.

LÄS MER

NU PÅBÖRJAS BYGGET AV HAVSTORNET

Ingen som har passerat hamnen i Norrtälje under fredagen har väl kunnat undgå den gigantiska lyftkran som nu finns på plats för att påbörja bygget av Havstornet. 23 våningar på 23 veckor. Det är planen när bygget av Havstornet nu drar igång i hamnen.

LÄS MER

SÄLJSUCCÉ ORANGERIET

Bara ett par månader efter säljstarten kan Index Residence meddela att nästan hälften av lägenheterna i det innovativa bostadsprojektet i Norrtälje Hamn redan är sålda

LÄS MER

Lev som på Rivieran – i Norrtälje Hamn

Gemensam vinterträdgård, utekök, grill, egen odlingsbädd, boulebana, gym med relax och stora terrasser. Allt bara några meter från vattnet på kajen i Norrtälje Hamn.
De 92 bostadsrätterna i fastigheten Orangeriet som nu säljstartas kommer att bli något alldeles extra.

LÄS MER

STORSLAGNA PLANER MED BAD OCH VATTEN PARK I NORRTÄLJE HAMN

Dammar ska rena dagvatten och bilda en ny park, galärparken. Här blir det möjlighet för lärande, lek och avslappning vid pir, dammar, hamnbad och en ”midsommarplats”. – Det blir en unik plats att vistas på, säger Carolina Sahlén, projektledare för hållbarhet i Norrtälje hamn.

LÄS MER